Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2015

Χριστουγεννιάτικη ακροστοιχίδα

Κάντε κλικ εδώ, αποθηκεύστε το αρχείο, ανοίξτε το και συμπληρώστε τις λέξεις που σχηματίζουν την ακροστοιχίδα, παρατηρώντας προσεκτικά τις εικόνες των ζητούμενων λέξεων.


Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2015

Σβήσε τα κεράκια..

Χρησιμοποιώντας τις δύο πρώτες από τις παρακάτω εικόνες και το πρόγραμμα ζωγραφικής kolourpaint, φτιάξτε την τελική εικόνα.

Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2015

Ζωγραφίζω τον υπολογιστή μου

παιδικές λιχουδιές..

Πρώτα κάντε κλικ εδώ για να κατεβάσετε το πρότυπο της παρουσίασης που θα δημιουργήσετε. Αποθηκεύστε το μέσα στο σχετικό φάκελο της τάξης σας. Στη συνέχεια κάντε κλικ εδώ για να κατεβάσετε τις εικόνες που θα χρειαστείτε. Κατόπιν φτιάξτε την παρουσίαση που βλέπετε στο παρακάτω υπόδειγμα.


Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2015

Δημιουργία εικόνας από γεωμετρικά σχήματα - φορτηγάκι

Αποθηκεύστε το παρακάτω φύλλο εργασίας και ανοίξτε το με το πρόγραμμα kolourpaint. Στη συνέχεια συνδυάζοντας κατάλληλα τα γεωμετρικά σχήματα, φτιάξτε ένα φορτηγάκι όπως στο υπόδειγμα που ακολουθεί.


φύλλο εργασίας
 

Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2015

Φτιάχνουμε τους κανόνες..ταμπέλες

Ανοίξτε τον κειμενογράφο και αξιοποιώντας τη γραμμή εργαλείων "Σχεδίαση", δημιουργήστε ταμπέλες με το σχήμα που σας αρέσει, που να περιέχουν τους κανόνες λειτουργίας του εργαστηρίου μας, όπως στα υποδείγματα που ακολουθούν αμέσως παρακάτω.